Setup Menus in Admin Panel

Interessante youtube kanalen

Facebook
Twitter

Op internet kun je ontzettend veel materiaal vinden. Vooral youtube is een mooie bron van inspiratie. En met nadrukĀ inspiratie. Een oefening is niks meer of minder dan een middel om een bepaald trainingsdoel te bereiken. Voor ieder team, voor ieder individu, is dit iets anders. Afhankelijk waar beide in hun ontwikkeling staan. Zie alle oefenstof op internet vooral als een uitnodiging om na te denken over trainingsstof die je wilt aanbieden. Vraag je altijd af of het past in de fase waarin de spelers en je team zitten. Borduurt het door op de vorige trainingen of wellicht heb je een thema en moet het in die opbouw passen.

Uiteindelijk zal het jouw als trainer verder verrijken. Er is namelijk veel mooi oefenstof te vinden. Onderstaand enkele links naar youtube kanalen die interessante video’s aanbieden. Bekijk ze eens en laat je inspireren. Zoek vervolgens verder en vind kanalen die nog beter passen bij jouw visie op het spelletje en de leeftijdsgroep.

  • Just Football academy. Duits kanaal met veel oefenstof voor junioren en pupillen. Goede filmpjes echter geen uitleg over doel of coachingstermen.
  • MitsoJR. Tacktische filpmjes. Bekende spelers en teams worden geanalyseerd.
  • The DiBernardo Soccer Methodology. Meer bedoeld voor senioren. Tactische trainingsvormen, pasvormen. Soms met een goede uitleg van de coach.

Meer artikelen

0 responses on "Interessante youtube kanalen"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


We make great apps
top
Copyright 2023-2024, All rights reserved.